Dr. Axel De Vos | Kolkstraat 22 | 2480 Dessel | Tel: 014 75 10 90

U kan bij ons terecht voor:

Dokterspraktijk

De dokterspraktijk wordt bemand door dokter Dr Axel De Vos. U kan online een afspraak maken. Bent u onverwachts ziek geworden en is er online geen afspraak meer beschikbaar? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden gedaan in omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent om tot de praktijk te komen. We vragen u om, indien mogelijk, zelf naar de praktijk te komen, gezien wij u in het kabinet in ideale omstandigheden kunnen onderzoeken en de beste middelen hebben om u verder te helpen.Wachtdienst

In het weekend kan u zich wenden tot de huisartsenwachtpost. In de huisartsenwachtpost kan u terecht voor dringende gezondheidsproblemen waarmee u niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw huisarts. De wachtpost is geopend vanaf vrijdagavond 20u00 tot maandagmorgen 08u00.

Wachtpost regio Turnhout:
Tel: 014 410 410
www.wachtpost.be
Campus Blairon 410 (Steenweg Op Gierle 100) - 2300 Turnhout

Apotheek van wacht:
Tel: 0903 99 00
www.apotheek.be

Tandarts van wacht:
Tel: 0903 39 969
www.tandarts.bePsychologie

Het komt wel eens voor dat je problemen of moeilijkheden hebt waarbij je vast zit en er zelf niet meer uit raakt. Je voelt je slecht en ziet geen uitweg meer. Je zou dan de hulp van een psychologe kunnen inschakelen. Dankzij een grondige kennis en een jarenlange ervaring kunnen we met een andere bril naar jouw problemen kijken en kunnen we je manieren aanleren om zelf met je moeilijkheden om te gaan. Samen gaan we op zoek naar mogelijke uitwegen. Dit alles gebeurt in een veilig en vertrouwelijk kader waarin je vrij bent om persoonlijke zaken te vertellen. Er wordt niet geoordeeld en de behandeling is steeds op maat van jouw moeilijkheden aangezien elke persoon uniek is. Therapie maakt je sterker.

Tijdens de eerste sessie gaan we probleemverkennend aan het werk. Wat zijn jouw moeilijkheden en hoe kan ik je daarbij helpen? Verder geef ik je ook informatie over hoe het proces er verder zal uitzien. Tijdens de tweede sessie en de verdere sessies gaan we actief met jouw moeilijkheden aan de slag. We gaan samen op zoek naar tips, technieken en inzichten die je nu, op dit moment vooruit kunnen helpen. Doel van de therapie is dat je zelf leert om te gaan met je eigen moeilijkheden zodat je geen psycholoog meer nodig hebt.

De sessies duren 50 minuten en kosten €50.

Voor meer info: www.anneliesvanheuckelom.be

Online afspraak maken: Bekijk de agendaPedicure LilyRose

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af & toe wel wat extra aandacht gebruiken. Pedicure Lieveke Claes helpt je graag verder, met of zonder klachten. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat!

Sinds kort werkt Lieveke bij een ingegroeide nagel, mycosenagel, traumanagel, tunnelnagel of andere problemen met sculpture gel. De ideale oplossing!!  In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel & nog veel meer.  Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen, je hebt er immers maar 2!

Bij LilyRose kan je ook terecht voor een manicure, gelaatsverzorging, ontharing of medical taping.

Voor meer info: www.voetverzorginglilyrose.be
Maak een afspraak: Online afspraak maken